Dameskleding-2014.jouwweb.nl
Home » avondjurken 2015

800 nieuwe avondjurken 2015 van smiljurken.nl

Het jaar 2015 is een succes voor smiljurken.nl. Onlangs heeft het bedrijf 800 nieuwe avondjurken vrijgegeven en lanceerde een site-brede avondjurk promotie, die geldig is tot 28 februari 2015
smiljurken.nl is beroemd om zijn inspirerende lookbooks die bij elk nieuw seizoen. De nieuwe avondjurken van smiljurken.nl komen met een verscheidenheid van stijlen en patronen. Volgens een nieuw rapport van de CEO van dit bedrijf, de verkoop van avondjurken is vooral goed tijdens het vakantieseizoen.
De CEO zegt: "Onze nieuwe modellen zijn speciaal ontworpen voor 2015. De promotie is een geweldige kans voor ons om nieuwe klanten te verwelkomen en danken onze bestaande klanten voor hun bedrijf. Iedereen die een bestelling plaatst voor 10 februari 2015 kan een vrije gift van ons krijgen. Onze avond jurken kan perfect zijn geschenken voor die in liefde. We maken gifting een beetje makkelijker met onze nieuwe ontwerpen van avondjurken. "
Hij vervolgt: "We hebben zo veel elegante speciale gelegenheid jurken in voorraad. Onze ontwerpers en professionals hebben beloofd om de meest aantrekkelijke ontwerpen en jurken voor de vrouwen over de hele wereld te creëren. "
smiljurken.nl is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van trendy speciale gelegenheid vrouwen jurken voor decennia. Het bedrijf waardeert al het vertrouwen van oude en nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen contact opnemen met hun account managers voor meer informatie over de nieuwe ontwerpen en korting informatie weten.
Over smiljurken.nl
smiljurken.nl is een toonaangevende en populaire kleding retailer met een breed scala van vrouwen jurken op zijn online winkel. Het bedrijf staat bekend om zijn premium kwaliteit trouwjurken, prom jurken, bruidsmeisje jurken en avondjurken. smiljurken.nl updates haar website om de paar weken met zijn nieuwste ontwerpen van vrouwen jurken, die speciaal zijn gemaakt voor de vrouwen die graag de nieuwste modetrends. Voor meer producten en ontwerpen van Angeldress.co.uk, kunt u terecht op de website of